Margot Robbie și Ryan Gosling se alătură distribuției filmului Barbie, în care celebra păpușă de plastic se aventurează în lumea reală alături de Ken, într-o călătorie captivantă a autodescoperirii.

Regizat de Greta Gerwig, filmul este inspirat după musicalurile Technicolor.

Premiera filmului Barbie va avea loc pe 21 iulie, în cinematografe.

Margot Robbie interpretează rolul principal al filmului Barbie, regizat de Greta Gerwig. Barbie se aventurează în afara tărâmului ei de vis și se trezește prinsă în lumea reală alături de Ken, interpretat de Ryan Gosling, în timpul unui drum al autodescoperirii, relatează IndieWire.

Kate McKinnon, Issa Rae, John Cena, Dua Lipa, Will Ferrell, America Ferrara, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Nicola Coughlan și Emerald Fennell fac, de asemenea, parte din distribuție.

„Barbie a fost inventată prima. Ken a fost inventat după Barbie, pentru a lustrui poziția lui Barbie în ochii noștri și în lume”, a declarat Greta Gerwig, regizorul filmului.

Filmul a fost inspirat de vechile musicaluri Technicolor, distribuția proiectând filme precum The Red Shoes și The Umbrellas of Cherbourg.

Premiera filmului Barbie va avea loc pe 21 iulie, în cinematografe.

Citește și:

Adrian Sârbu: Iohannis a inventat democraţia de rotativă doar ca să ţină PNL la putere

Abba exclude o reuniune la Eurovision 2024 în țara lor natală: „Putem sărbători 50 de ani de când am câștigat concursul fără să fim pe scenă”

Reacția unui profesor, după oferta guvernului: „Este o jignire. Miniștrii nu își dau seama în ce pericol ne aflăm”

The post VIDEO. Margot Robbie o interpretează pe Barbie, în filmul cu același nume appeared first on Aleph News.

About the author