Pedro Pascal a dezvăluie „lecția dură” pe care a învățat-o după ce și-a lăsat fanii să se pozeze cu degetul mare în ochii lui.

Actorul obișnuia să le permită fanilor „Game of Thrones” să îi aducă un „omagiu” personajului său, Oberyn Martell, într-un mod foarte neobișnuit.

„Îmi amintesc că, la început, din cauza Game of Thrones și a felului în care a murit personajul meu, oamenii erau foarte pasionați să își facă selfie-uri cu degetul mare în ochii mei”, a spus Pascal.

Pedro Pascal a dezvăluie „lecția dură” pe care a învățat-o după ce și-a lăsat fanii să se pozeze cu degetul mare în ochii lui. Actorul obișnuia să le permită fanilor „Game of Thrones” să îi aducă un „omagiu” personajului său, Oberyn Martell, într-un mod foarte neobișnuit, scrie The Independent.

Deși cel mai recent a fost apreciat pentru interpretarea sa în drama distopică „The Last of Us”, actorul este cunoscut de mulți și pentru interpretarea lui Oberyn Martell în sezonul patru din „Game of Thrones”. Personajul a fost un prinț carismatic care a avut un sfârșit macabru atunci când războinicul Gregor Clegane i-a scos ochii și i-a zdrobit craniul într-o bătălie sângeroasă.

În timpul unei recente mese rotunde organizate de Hollywood Reporter împreună cu alți actori, inclusiv cu Kieran Culkin, starul din „Succession”, Pascal a vorbit despre cum obișnuia să le permită fanilor săi să îl onoreze pe Oberyn în selfie-urile pe care le făceau împreună.

Pedro Pascal, despre selfie-rile „speciale”

„Îmi amintesc că, la început, din cauza Game of Thrones și a felului în care a murit personajul meu, oamenii erau foarte pasionați să își facă selfie-uri cu degetul mare în ochii mei”, a spus Pascal.

„Asta înseamnă multă încredere!” a spus Culkin în replică.

„La început, eram atât de serios și fericit de succesul personajului din serial, încât îi lăsam! În New York! Dintre toate locurile”, a continuat Pascal.

„Și apoi îmi amintesc că am făcut o mică infecție la ochi”.

Conversația, la care au participat Pascal, Culkin, Damson Idris, starul din „Snowfall, Evan Peters din „Dahmer”, Jeff Bridges din The Old Man și Michael Imperioli din sezonul doi al serialului „The White Lotus”, a fost declanșată de o discuție despre impunerea limitelor cu fanii entuziaști.

În timp ce Idris a vorbit despre faptul că unii fani pofticioși i-au spus că i-au pregătit o întâlnire la cină „acasă”, Culkin și-a exprimat lipsa de apreciere față de interacțiunile fizice surpriză.

La începutul acestei luni, Pascal a fost una dintre numeroasele personalități din industrie care și-au manifestat solidaritatea cu Writers’ Guild of America (WGA) la MTV Movie and TV Awards pentru greva în curs de desfășurare privind condițiile de muncă și salariile.

Citește și:

 Klaus Iohannis anunță amânarea rotativei guvernamentale: „Nu se va face în timpul grevei din educație”

Cel mai vechi arbore de bumbac din Sierra Leone, simbol al libertății, a fost doborât: „Este o mare pierdere pentru națiune”

Reacția unui profesor, după oferta guvernului: „Este o jignire. Miniștrii nu își dau seama în ce pericol ne aflăm”

The post Pedro Pascal dezvăluie că-și lăsa fanii să se pozeze cu degetul în ochii lui: „Am făcut o infecție din cauza asta” appeared first on Aleph News.

About the author