Autoarea J.K. Rowling se va număra printre producătorii executivi ai serialului.

Max va produce în asociere cu Brontë Film and TV și Warner Bros.

Rowling va fi producător executiv împreună cu Neil Blair și Ruth Kenley-Letts.

Warner Bros. Discovery lucrează oficial la o serie Harry Potter pentru noul său serviciu de streaming, Max. Recent, s-a zvonit că serialul era în curs de dezvoltare, iar acum știm asta în mod oficial, anunță The Verge.

Într-un comunicat de presă, compania spune că va fi un serial de un deceniu produs cu aceeași măiestrie epică, dragoste și grijă pentru care este cunoscută această franciză globală”. Emisiunea va avea o nouă distribuție care va interpreta personajele iconice ale seriei, iar Warner Bros. Discovery promite că fiecare sezon va fi autentic față de cărțile originale”. Filmele originale vor fi în continuare disponibile pentru a fi vizionate la nivel global”, chiar și cu acest nou serial în dezvoltare.

Suntem încântați să oferim publicului posibilitatea de a descoperi Hogwarts într-un mod cu totul nou”, a declarat Casey Bloys, președinte și CEO al HBO & Max Content. Harry Potter este un fenomen cultural și este clar că există o dragoste și o sete atât de durabile pentru Lumea Vrăjitorilor. În parteneriat cu Warner Bros. Television și J.K. Rowling, acest nou serial Max Original se va scufunda adânc în fiecare dintre cărțile iconice de care fanii au continuat să se bucure în toți acești ani.”

Max va produce în asociere cu Brontë Film and TV și Warner Bros. Television. Rowling va fi producător executiv împreună cu Neil Blair și Ruth Kenley-Letts. David Heyman este în prezent în discuții pentru a fi producător executiv.

Angajamentul lui Max de a păstra integritatea cărților mele este important pentru mine și aștept cu nerăbdare să iau parte la această nouă adaptare care va permite un grad de profunzime și de detaliu permis doar de un serial de televiziune de lungă durată”, a declarat autoarea cărților.

Autoarea J.K. Rowling se va număra printre producătorii executivi ai serialului. Autoarea a fost aspru criticată pentru comentariile sale la adresa comunității transsexualilor, dar seria rămâne extrem de populară; Hogwarts Legacy, jocul video lansat recent și care are ca decor lumea vrăjitorilor, s-a vândut în 12 milioane de exemplare în primele două săptămâni.

Citește și:

Warner Bros Discovery dezvăluie detaliile noii aplicații de streaming, Max, rivalul lui Netflix

Gerard Depardieu se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală. Ce gesturi ar fi făcut actorul francez

FOTO. Jessica Simpson, mai slabă ca niciodată în urma unei diete. Apropiații „îngrijorați” de pierderea drastică în greutate

The post VIDEO. Este oficial. Serialul inspirat din cărțile „Harry Potter” va avea o durată de 10 ani și va fi difuzat pe noul serviciu de streaming Max appeared first on Aleph News.

About the author

Dialog Online

Generated by Feedzy