Ministrul de Externe din Belarus a cerut o încetare imediată a focului în Ucraina și începerea negocierilor pentru rezolvarea crizei.

„Minsk, la rândul său, a făcut și va continua să depună toate eforturile posibile pentru a detensiona conflictul din Ucraina.” , a precizat Serghei Aleinik.

Ministrul a subliniat că Belarus nu are planuri agresive împotriva nimănui și „nu va ataca pe nimeni” .

Ministrul de Externe din Belarus, Serghei Aleinik, a cerut o încetare imediată a focului în Ucraina și începerea negocierilor pentru rezolvarea crizei, scrie presa străină.

„Poziția Minskului cu privire la Ucraina este fără echivoc: este necesar să se oprească moartea oamenilor, să se declare imediat un armistițiu și să se înceapă negocierile – cu cât mai devreme, cu atât mai bine” , a spus Serghei Aleinik.

„Minsk, la rândul său, a făcut și va continua să depună toate eforturile posibile pentru a detensiona conflictul din Ucraina. Din păcate, avem o altă situație în care unele țări încearcă să ne tragă în conflict. Vorbesc despre specific acțiuni, fapte” , a precizat Serghei Aleinik.

Ministrul a subliniat că Belarus nu are planuri agresive împotriva nimănui și „nu va ataca pe nimeni” .

The post LIVE UPDATE. 414 zile de invazie rusă. Belarus solicită anunțarea imediată a unui armistițiu în Ucraina și începerea negocierilor appeared first on Aleph News.

About the author

Dialog Online

Generated by Feedzy