Depardieu este în continuare anchetat pentru că ar fi violat o actriță în 2018.

Femeile susțin că starul le-a pipăit, le-a băgat mâinile în lenjeria intimă și a făcut remarci obscene.

Incidentele s-ar fi petrecut în ultimele două decenii pe platourile de filmare și de televiziune sau în locuri publice.

Actorul Gerard Depardieu a fost acuzat de agresiune sexuală sau hărțuire de către 13 femei, potrivit unei anchete realizate de site-ul francez de știri Mediapart, scrie BBC.

Femeile susțin că starul le-a pipăit, le-a băgat mâinile în lenjeria intimă și a făcut remarci obscene, potrivit site-ului. Incidentele s-ar fi petrecut în ultimele două decenii pe platourile de filmare și de televiziune sau în locuri publice.

Un avocat al lui Gerard Depardieu, în vârstă de 74 de ani, a declarat că acesta neagă în mod oficial toate acuzațiile care pot intra sub incidența dreptului penal”. Actorul nominalizat la Oscar și Bafta este cunoscut pentru filme precum Jean de Florette, Green Card și Cyrano de Bergerac.

Acuzațiile vin la doi ani după ce a fost pus sub urmărire penală pentru viol, pe care l-a negat. În cadrul anchetei Mediapart, o figurantă de pe un platou de filmare a declarat că acesta și-a băgat mâna sub rochia ei înainte de a încerca să se strecoare pentru a ajunge la chiloții mei”. Când ea i-a împins mâna, el a devenit agresiv și a încercat din nou, a afirmat femeia.

O altă actriță a descris cum actorul m-a apucat de talie” între filmări, a avut o mână rătăcitoare” și a sfârșit prin a-și pune mâna pe fundul meu într-un mod insistent”. O femeie a spus că acesta a încercat să își pună mâna pe organele mele genitale”. Cu o altă ocazie, însoțit de un bărbat pe care l-a prezentat ca fiind producătorul, actorul ar fi apucat-o de la spate și mi-a frecat șoldurile, stomacul și sânii”.

Multe dintre femei au declarat pentru Mediapart că au fost șocate de faptul că nu s-a luat nicio măsură pe platourile de filmare, presupusul comportament al actorului fiind tolerat sau chiar întâmpinat cu râsete. Adulții au lăsat un actor să-mi mângâie sânii în fața tuturor”, a declarat o actriță, care avea 17 ani la acea vreme.

Parchetul din Paris a declarat miercuri pentru agenția de presă AFP că nu a primit nicio nouă plângere până în prezent”. Depardieu este în continuare anchetat pentru că ar fi violat o actriță în 2018.

Citește și:

Warner Bros Discovery dezvăluie detaliile noii aplicații de streaming, Max, rivalul lui Netflix

NPR renunță la Twitter, devenind primul mare post de știri din SUA care face acest lucru

FOTO. Jessica Simpson, mai slabă ca niciodată în urma unei diete. Apropiații „îngrijorați” de pierderea drastică în greutate

The post Gerard Depardieu se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală. Ce gesturi ar fi făcut actorul francez appeared first on Aleph News.

About the author

Dialog Online

Generated by Feedzy