Temperaturile vor fi apropiate de cele specifice de Crăciun, în majoritatea regiunilor.Excepţie face nord-estul ţării, unde va fi mai frig.Şi cantităţile de precipitaţii estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, spun specialiştii.

Temperaturile vor fi apropiate de cele specifice de Crăciun, în majoritatea regiunilor. Excepţie face nord-estul ţării, unde va fi mai frig. Şi cantităţile de precipitaţii estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, spun specialiştii.

Institutul Naţional de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. În primele două săptămâni, temperaturile vor fi sub valorile normale ale perioadei.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice şi la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale şi la munte.

Săptămâna 5 – 12 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice şi nord-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 12 – 19 decembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 19 – 26 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil uşor mai coborâte în nord-estul ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

The post Vremea de Crăciun în România. În ce zone sunt șanse să ningă appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy