Președintele Vladimir Putin s-a întâlnit vineri cu mamele soldaților care au luptat în Ucraina, spunându-le că el și întreaga conducere rusă le împărtășesc suferința.El a promis că nu va uita suferința incomparabilă a mamelor care și-au pierdut fiii în conflictul de nouă luni.De asemenea, Putin le-a mai transmis mamelor soldaților care luptă în Ucraina să nu creadă tot ceea ce văd la TV sau citesc pe internet, el afirmând că circulă multe „falsuri” despre Rusia.

Președintele rus Vladimir Putin le-a spus vineri mamelor soldaților care luptă în Ucraina să nu creadă tot ceea ce văd la televizor sau citesc pe internet, el afirmând că circulă multe falsuri” despre ceea ce Rusia numește operațiunea sa militară specială” în Ucraina, potrivit The Guardian și Reuters.

În cadrul unei întâlniri preînregistrate și transmise de televiziunea de stat, Putin a mai spus că liderii Rusiei înțeleg și împărtășesc durerea celor care și-au pierdut apropiații luptând în Ucraina. El a promis că nu va uita suferința incomparabilă a mamelor care și-au pierdut fiii în conflictul vechi de nouă luni.

Putin, mesaj către mamele soldaților care luptă în Ucraina: „Vă împărtășim durerea

Președintele Vladimir Putin s-a întâlnit vineri cu mamele soldaților care au luptat în Ucraina, spunându-le că el și întreaga conducere rusă le împărtășesc suferința.

Războiul din Ucraina a ucis sau a rănit zeci de mii de soldați de ambele părți, potrivit Statelor Unite. Sute de mii de soldați ruși au fost trimiși să lupte în Ucraina – inclusiv unii dintre cei peste 300.000 de rezerviști care au fost chemați în cadrul unei mobilizări anunțate de Putin în septembrie.

Stând alături de grupul de mame în jurul unei mese cu ceai, prăjituri și boluri cu fructe de pădure proaspete, Putin a declarat că Moscova a împărtășit durerea celor care și-au pierdut fiii.

Aș vrea să știți că, eu personal și întreaga conducere a țării – împărtășim durerea voastră” , a spus Putin.

Putin for the first time meets with wives and mothers of Russian soldiers after numerous pleas from families trying to return their relatives home, complaining about lack of basic goods and the abysmal conditions, and some cases of mothers storming enlistment offices. pic.twitter.com/pCTlH5sx5T

— Mary Ilyushina (@maryilyushina) November 25, 2022

Înțelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu – mai ales pentru o mamă”, a spus Putin, respirând greu și clătinându-se frecvent în gât. Împărtășim această durere” .

Putin spune că nu are niciun regret în legătură cu lansarea operațiunii militare specială” împotriva Ucrainei

Putin nu are niciun regret în legătură cu lansarea a ceea ce el numește operațiunea militară specială” a Rusiei împotriva Ucrainei

Ucraina și Occidentul spun că Putin nu are nicio justificare pentru ceea ce ei cataloghează drept un război de ocupație de tip imperial.

Cel mai înalt general al Statelor Unite a estimat că Rusia și Ucraina au avut fiecare peste 100.000 de soldați uciși sau răniți, conform Reuters.

The post VIDEO. Putin le spune mamelor soldaților ruși care luptă în Ucraina că „împărtășește durerea lor”, dar nu are regrete. Le cere să nu creadă „falsurile” care apar la TV și pe net appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy