Băiețelul se juca lângă piscina din curtea casei când a fost atacat de piton.Șarpele l-a încolăcit, l-a mușcat apoi l-a târât în piscină.Din fericire, momentul îngrozitor a fost văzut de tatăl și bunicul copilului care au intervenit și au reușit să îl salveze pe copil.

Băiețelul australian se juca lângă piscina din curtea casei când a fost atacat de piton. Șarpele l-a încolăcit, l-a mușcat apoi l-a târât în piscină.

Din fericire, momentul a fost văzut de tatăl și bunicul copilului care au intervenit și au reușit să îl salveze pe micuț, potrivit BBC.

Beau se juca lângă o piscină din Byron Bay când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere, a povestit tatăl său, Ben Blake, pentru Nine Radio, spunând că șarpele era lung cât o mașină mică. 

Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost Beau” , a explicat el. „Am văzut o umbră mare neagră ieșind din tufiș și înainte de a ajunge la fund, era complet înfășurat în jurul piciorului lui” .

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a venit în ajutor, plonjând în piscină pentru a-l scoate pe micuţ din apă, cu şarpele încă încolăcit.

După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine” , a povestit tatăl său. Deşi pitonii nu sunt veninoşi, băieţelul de cinci ani primeşte tratament pentru a preveni infectarea muşcăturii.

Blake a adăugat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular. 

The post Un bunic din Australia s-a luptat cu pitonul care încerca să-i mănânce nepotul de cinci ani appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy