Jens Stoltenberg a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.

Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.

NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi” , a declarat el reporterilor la Bruxelles.

„Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă” .

Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.

The post NATO 2022 Bucureşti. Stoltenberg: „NATO va sprijini în continuare Ucraina. Nu vom da înapoi” appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy