Admiterea în Schengen. Se amână sau nu?Ridicarea MCV, un nou prilej de campanie electorală/Un an de guvernare PNL-PSD-UDMR.Cabinetul Ciucă se luptă cu pensile şi salariile.

Astăzi, de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre controversele create în jurul admiterii României în Schengen şi posibila amânare a luării unei decizii în Consiliul JAI din 8 decembrie.

Ridicarea monitorizării României de către Comisia Europeană prin renunţarea la MCV şi transformarea acestui moment, atât de Putere, cât şi de Opoziţie, într-un prilej de campanie electorală, sunt alte teme de discuţie şi analiză la emisiunea din această seară.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor discuta despre un an de guvernare PNL-PSD-UDMR şi planurile guvernului Ciucă de a mări salariile şi pensiile de la 1 ianuarie 2023, după o lungă dispută în coaliţie pe această temă.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

The post EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy