Faptul că oamenii iau lucruri ciudate în avioane nu e o noutate.Ofițerii Administrației de Securitate a Transporturilor din America au găsit o pisică în bagajul unui călător pe aeroportul JFK, din New York.În timp ce bagajul trecea prin aparatul cu raze X, ofițerii au putut vedea ceea ce părea a fi un contur în mărime naturală al unei pisici.

Nu este o noutate că oamenii pun în bagajele de cală tot felul de obiecte, însă a fost cu adevărat o surpriză pentru ofițerii de la controlul de securitate din aeroportul John F. Kennedy din New York când au văzut, în timp ce scanau o valiză, printre sticle, pahare de vin și pantofi, conturul unei pisici.

S-a dovedit ulterior că nu era doar un contur, ci chiar o pisică adevărată: vie, roșcată și aparent nevătămată. Chiar dacă își petrecuse ultimele ore într-o valiză, aruncată dintr-o parte în alta, în drum către cala aeronavei cu care avea să călătorească până în Florida. Dacă nu era găsită la timp, pisica ar fi putut muri în cală în timpul zborului, porivit CNN.

We’re letting the cat out of the bag on a hiss-toric find. This CATch had our baggage screening officers @JFKairport saying, “Come on meow”! Feline like you have travel questions reach out to our furiends @AskTSA. They’re available every day, from 8 a.m. – 6 p.m. (ET). pic.twitter.com/LpIkLbAgzC

— TSA (@TSA) November 22, 2022

Ofițerii care au scanat bagajul și apoi l-au deschis au fost șocați, a declarat Lisa Farbestein, purtător de cuvânt al Administrației pentru Securitatea Transporturilor.

În ciuda faptului că personalul de securitate se confruntă zilnic cu totul felul de situații și obiecte regăsite în bagajele călătorilor, de la arme de foc neautorizate la sos de merișoare contrafăcut, este rar să descoperi un animal viu într-un bagaj” , a spus ea.

Cum ar fi ajuns pisica în valiză

Din fericire, pisica nu a încercat să fugă atunci când autoritățile au deschis valiza.

Pasagerul, care își cumpărase bilet la Delta Air Lines, a fost chemat să explice ce conține bagajul său și le-a spus celor de la Administrația pentru Securitatea Transporturilor că nu era pisica lui și că aceasta aparținea altcuiva din casa în care locuiește” , a spus Farbstein. Probabil pisica a intrat în valiză fără să fie văzută.

Administrația pentru Securitatea Transporturilor nu a anunțat protecția animalelor.

În ceea ce privește călătorul, acesta și-a făcut rezervare pentru următorul zbor.

Dacă vreți să călătoriți cu animalele de companie, autoritățile vă sfătuiesc ca acestea să fie puse în cuști sau transportatoare speciale, care să poată fi verificate, astfel încât, atunci când sunt deschise, animalele să nu poată fugi.

Iar dacă nu călătoriți cu pisica, asigurați-vă că aceasta nu s-a alăturat călătoriei dumneavoastră fără să știți.

The post Ce încape într-o valiză. Aventura unei pisici găsite în bagajul unui pasager pe un aeroport din New York appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy