Jessie, al cărei nume real este Jessica Cornish, a spus că încearcă din nou să aibă un copil și a precizat că, drept urmare, corpul ei își schimbă forma”.Astăzi, acum un an, mi s-a spus că bebelușul meu nu mai avea bătăi de inimă”, a scris ea.Apărută pe Instagram, Jessie, care a fost deschisă în legătură cu dificultățile ei de a purta un copil.

Jessie J a reflectat asupra durerii cauzate de pierderea îngerașului ei”, la exact un an de când a fost anunțată că a pierdut un copil. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, care plănuia să aibă un copil pe cont propriu, a fost devastată când și-a pierdut în mod tragic copilul nenăscut în primele etape ale sarcinii, anul trecut.

Pe Instagram, Jessie, care a fost deschisă în legătură cu dificultățile ei de a purta un copil, a scris un mesaj incredibil de personal în memoria bebelușului ei, dar și în speranța că îi poate ajuta pe alții care trec prin aceeași tragedie.

Astăzi, acum un an, mi s-a spus că bebelușul meu nu mai avea bătăi de inimă”, a scris ea.

Ea a continuat: Deși acum pot spune povestea fără să plâng, am descoperit și încă descopăr toate aspectele pozitive pe care mi le-a oferit această experiență”. Ea a enumerat apoi toate calitățile pe care le-a descoperit în ea însăși de când și-a pierdut copilul: putere, înțelepciune, empatie și recunoștință”, înainte de a adăuga: Încă doare și toată ziua m-am gândit la toate femeile, bărbații și familiile care au trecut prin asta de numeroase ori și la cât de incredibil de puternici sunt.”

Timpul ajută, dar nu dispare niciodată cu adevărat”, a adăugat ea. Trimit dragoste și putere inimii oricui a trecut sau trece prin asta acum”, a scris ea în postare. Și pentru micul meu îngeraș copil. Te simt peste tot. Mai ales astăzi”.

Jessie, al cărei nume real este Jessica Cornish, a spus că încearcă din nou să aibă un copil și a precizat că, drept urmare, corpul ei își schimbă forma”.

Împărtășindu-și povestea cu publicul la un concert din Londra, Jessie a spus: M-am îngrășat și nu am mai fost la sală de mult timp, dar, sincer, mă simt minunat. Nu mai am 17 ani și vreau să fac un copil și încerc să fac asta, iar corpul meu își schimbă forma.”

The post Jessie J vorbește despre pierderea bebelușului ei la un an după ce a suferit un avort spontan appeared first on Aleph News.

About the author

Generated by Feedzy