Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților vine în ajutorul Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” Suceava, unde există cel mai mare focar de Coronavirus din țară.

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a înaintat o adresă către conducerea Spitalului Județean, prin care adresează rugămintea de a accepta donația a două aparate de analiză a testelor pentru COVID-19 din care unul Real-Time PCR și 2.000 de kit-uri.

– aparat pentru extracție Exiprep™48Dx (48 de probe odată)
– aparat Exicycler™96 RT PCR,  5 canale, calculator inclus (96 teste)
– 2000 de bucăți AccuPower SARS-CoV-2 Real-Time PCR Kit

„Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a luat această inițiativă din dorința de a veni în sprijinul Spitalului Județean și a populației sucevene, dat fiind faptul că parcurgem o perioadă de grea încercare. Vă rugăm să binevoiți  a lua act și a Ne comunica punctul dumneavoastră de vedere”,  transmite Arhiepiscopia în adresa semnată de Inalt Prea Sfintitul Pimen Zainea, Arhiepiscopul Sucevei.

Dr. Florin FILIP, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” Suceava acceptă donația făcută de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și le mulțumește pentru sprijinul acordat.

About the author

Dialog Online

AllEscort