Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore, pentru conducere cu permisul suspendat, refuz recoltare probe biologice și părăsirea locului accidentului, după ce a lovit intenționat o adolescentă  de 15 ani cu mașina.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în comuna Mărunței din judeţul Olt.

Bărbatul a recurs la acest gest în urma unor altercații avute cu adolescenta, în aceeași zi într-un bar din localitate. Când adolescenta a plecat acasă, bărbatul a urmărit-o cu mașina și a lovit-o intenționat, după care a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, adolescenta a fost rănită și a fost transportată la spital.

Potrivit IPJ Slatina, șoferul este un bărbat de 52 de ani din localitatea Mărunței, județul Olt. Bărbatul e recidivist, acesta a mai fost condamnat pentru fapte de violență.

”Ulterior, când fata a plecat spre casă, bărbatul a urmărit-o cu mașina și a lovit-o intenționat, după care a părăsit locul faptei. Polițiștii l-au găsit acasă și l-au dus la sediul Poliției Slatina pentru audieri”, transmit polițiștii.

Duminică, bărbatul de 52 de ani va fi prezentat în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 52 de ani,  din comuna Mărunței,  în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, a accidentat o minoră,  de 14 ani, din localitate, după care a plecat de la locul producerii accidentului, fără a încuviința poliția.

Polițiștii au identificat bărbatul la domiciliul său. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea probelor de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate a reieșit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Slatina, Alexandra-Silvia Dicu.

About the author

Dialog Online

AllEscort