UPDATE: Din informațiile pe care le avem, copilul se află în stare bună. Femeia care însoțea copilul, este bunica acestuia și se află internată la spital, unde primește îngrijiri de specialitate.

Astăzi, în jurul orei 7:00, în Buciumeni, județul Ilfov, o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, împreună cu copilul său, au fost spulberați de către un șofer de TIR! (informații obținute înaintea apariției imaginilor surprinse de cameră de supraveghere)

Conform declarației purtătorului de cuvânt a IPJ Ilfov Anne-Marie Ciolcă, șoferul ansamblului de autoturisme nu a acordat prioritate de trecere celor doi.

Mama și copilul nu au suferit traumatisme severe, cei doi au fost transportați de urgență la spital pentru investigații de specialitate.

Traficul a fost blocat, s-a circulat alternativ cât timp s-au preluat victimele și s-au facut cercetarile la fața locului.

În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul testării fiind 0,00 mg/l în aerul expirat.
Șoferului i s-au recoltat și probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum femeia s-a grăbit să traverseze cu nepotul de mână, iar șoferul TIR-ului, care se afla la câțiva metri de trecerea de pietoni, nu a mai putut frâna.

About the author

Dialog Online

AllEscort