├Än campania „Share the road” Ford a prezentat noua jachet─â prototip dedicat─â bicicli┼čtilor, aceasta are un panou LED pe care bicili╚Ötii pot afi┼ča un emoji pentru a-┼či exprima starea de spirit celorlal┼úi participan┼úi la trafic.

Prin intermediul jachetei bicicli╚Ötii pot afi┼ča diverse emoticoane care exprim─â starea lor de spirit, avertiz─âri ╚Öi pot semnaliza schimbarea direc╚Ťiei de mers.

Jacheta emoji a fost conceput─â special pentru bicicli┼čti s─â comunice mai bine cu ceilal╚Ťi participan┼úi la trafic.

„Niciodat─â nu a fost mai u╚Öor s─â te urci pe biciclet─â – milioane de oameni din toat─â Europa merg cu bicicleta, fie la munc─â de pl─âcere sau practic─â ciclism. ├Äns─â comunicarea dintre ╚Öoferi ╚Öi bicicli╚Öti poate fi dificil─â, iar bicicli╚Ötii trebuie s─â-╚Öi ia m├óinile de pe ghidon pentru a indica schimb─âri de direc╚Ťie sau pentru a exprima mul╚Ťumiri. Acum – ca parte a campaniei noastre ÔÇ×Share The RoadÔÇŁ – Ford a f─âcut un prototip de Jacheta Emoji. Aceast─â crea╚Ťie unic─â, care nu este disponibil─â pentru a fi cump─ârat─â, este conceput─â pentru a ar─âta modul ├«n care tensiunile ar putea fi u╚Öurate, permi╚Ť├ónd bicili╚Ötilor s─â le arate mai u╚Öor ╚Öi mai clar ╚Öoferilor care sunt inten╚Ťiile lor ╚Öi cum se simt.” relateaz─â cei de la Ford

https://www.youtube.com/watch?v=g756nqX-jUU&feature=youtu.be&app=desktop

Sursa fot Ford Europe

About the author

Dialog Online

AllEscort